Агенция за родители

Агенция за родителиЗаглавие: „Агенция за родители“

Автор: Дейвид Бадиел

Преводач: Цветелина Велчева

Издателство: „Прес“

Кратка анотация за книгата: „Иска ми се да имам по-добри родители!” – каза Бари за трети път.
В този момент цялата стая се завъртя пред очите му… Бари Бенет е ужасно нещастен, че се казва Бари. Този факт фигурира под втора точка в списъка му от нещата, за които обвинява родителите си, наред с 1) Че са скучни и 3) Че са уморени през цялото време.
Но съществува свят, в който родителите не просто имат деца. Това е нещо прекалено голямо и важно, за да бъде оставено на случайността. Вместо това на децата е позволено сами да избират родителите си.
За Бари Бенет този свят е като сбъдната мечта. Но нещата съвсем не се оказват толкова прости, колкото му се струва…
Блестящ, забавен и завладяващ, романът „Агенция за родители“ е шеметно приключение, в което желанията се изпълняват като с магическа пръчка. За всички деца и за възрастните, които още пазят детското в себе си.

Кратка информация за автора: Дейвид Бадиел е комедиант, водещ на редица телевизионни и радиопредавания, както и автор на четири романа, оценени високо от критиците. “Агенция за родители” е първата му книга за деца.

Дейвид живее в Лондон със своето семейство. Надява се неговите деца да не потърсят услугите на Агенция за родители. Поне не и в близко бъдеще.

Кратка информация за преводача:

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица: