Коледа с малкия Никола

Коледа с малкия Никола

В гласуването книгата е събрала 51 гласа от общо 1313 гласа в категория „Млади читатели“, разпределени между 49 книги :)

Заглавие: „Коледа с малкия Никола“

Автор: Госини & Семпе

Издателство: ИК „Колибри“

Кратка анотация за книгата: Малкият Никола̀ се завръща в словесния фойерверк на Госини, придружен от блестящите илюстрации на Семпе. Тук е съседът на семейството Бледюр, а отличникът Анян ще бъде изгонен от час, защото се е поддал на корупция! Ще станем свидетели на детския погром в една бръснарница, а любителите на ръгбито ще присъстват на игра, в която осем души се разпределят на два отбора по петнайсет!

Кратка информация за автора: Рьоне Госини е гениален сценарист и писател, а с приключенията на малкия Николá, дяволитото момченце, което върши пакости с подкупваща наивност, достига върха на своя талант. Карикатуристът Жан-Жак Семпе не е имал безоблачно детство, но стилът му е белязан от неподправена жизнерадост и здравословна ирония.

От сайта „Детски книги“: Ревю за книгата „Коледа с малкия Никола“ ще откриете тук.

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Малкият Никола Малкият Никола тръгва пак на училище Малкият Никола пътува Малкият Никола и приятелчетата Малкият Никола и съседите Щуротиите на малкия Никола Изненадите на малкия Никола Междучасията на малкия Никола Ваканциите на малкия Никола