Натисни точката

Натисни точката - Ерве Тюле - изд. Funky BooksЗаглавие: „Натисни точката“

Автор: Ерве Тюле

Илюстратор: Ерве Тюле

Преводач: Лиляна Николова

Издателство: „Funky Books“

Кратка анотация за книгата: „Натисни точката“ на Ерве Тюле е едно истинско съкровище в детската литература. Нейният автор става известен като революционер в областта на детската образователна литература, а самата книжка е одобрена от Министерство на образованието във Франция и е част от методологията на обучение там.
Към днешна дата световният бестселър „Натисни точката“ е в топ 10 на най-продаваните детски книги, издадена е на 36 езика и е продадена в над 1,800,000 копия по света.
Това е книга за цялото семейство, която ангажира децата да я прелистват отново и отново. Силна и много цветна, визуалната вселена, която Ерве Тюле създава, оставя малко място за текст. Картините му някак предизвикват думите, помагайки на най-малките да развиват езикови умения.

Кратка информация за автора:

Интерактивност: Книгата завладява с изчистените и семпли изображения. Всичко е сведено до една точка, която прави „вълшебства“. Тя има способността да се размножава, да се движи в пространството, да се подрежда по различен начин, да се уголемява или смалява. Реално точката може всичко, стига детето да участва в процеса и да й съдейства.

Още от книгата:

Натисни точката - Ерве Тюле - колаж от книгата