Унки пътешества в космоса. Отново книга за татковци

Унки пътешества в космоса

В гласуването книгата е събрала 18 гласа от общо 1313 гласа в категория „Млади читатели“, разпределени между 49 книги :)

Заглавие: „Унки пътешества в космоса. Отново книга за татковци“

Автор: Иван Раденков

Издателство: изд. „Сиела“

Кратка анотация за книгата: Новият роман „Унки пътешества в космоса“ е втория том от поредицата на Иван Раденков – книги за татковци. Втората книга за татковци, този път ни разхожда из космоса. Отново заплетена детективска история, с много обрати и странни типажи. Почти двеста страници изпълнени със смях,  интригуващи идеи и изпъстрени с невероятните картинки на художничката Лили Ламер. Към всяка книжка авторът е подготвил и диск – аудио книга, а музиката в диска е на група „Тролите“. Книжната поредица си има и сайт, в който ще откриете интересни картинки за оцветяване и допълнителни занимавки – www.knigazatatkovci.comУнки пътешества в космоса - CD

Кратка информация за автора: Иван Раденков е роден 1976 г. и търси призванието си в сферата на музиката, литературата и киното. Професията му е човешки ресурси. Женен за Мими и баща от скоро, той пише първата си книга през 2012 година. „Невероятните приключения на Унки Марлюнки“ е резултат на нетърпението и очакването му за игрите и приключенията, които му предстоят с малкия му син Явор. Свири и пее от 15 години с група Тролите.

От сайта „Детски книги“: Очаквайте скоро и ревю за книгата в сайта www.Detskiknigi.com.

Още от книгата:

Други книги от този автор/поредица (кликни върху корицата, за да видиш изненадата):

Книга за татковци. Невероятните приключения на Унки Марлюнки