Вход за колективно гласуване

biserche 1 site-01Скъпи учители и библиотекари,

в предишните две издания на наградата „Бисерче вълшебно“ установихме, че независимо от усилията, които полагате за разпространяване на информацията за гласуването, голяма част от децата не успяват да дадат своя глас.

Причините са много, но независимо от естеството им, фактите са следните: част от децата не успяват да дадат своя глас и следователно те не получават грамота за почетно жури, не участват в томболата за награди, а са прочели предложените им книги.

Вярвайки, че подобни действия са демотивиращи за децата, предлагаме на вниманието ви колективна форма за гласуване. Чрез нея можете да помогнете на всичките си ученици да изразят своето мнение в наградата „Бисерче вълшебно“, да получат своите грамоти за почетно жури и да се включат в томболата за награди.

Ето как да използвате тази функция:

  1. Изтеглете електронната таблица оттук.
  2. Попълнете я според инструкциите.
  3. Изпратете я на имейл teacher@old.biserche.com

Щом получим таблицата, ще ви изпратим автоматично отговор, в койо ще откриете линкове за сваляне на грамотата за почетно жури в електронен вариант. Не пропускайте да проверите в папка „Спам“, ако не получите грамота веднага след изпращането на имейла. Ако никъде не откривате писмо от нас, пишете ни на info@old.biserche.com или editors@detskiknigi.com.

Благодарим ви за съдействието!